Alcmaria Victrix E3 sprankelt
Categorie: E3

Op een mooie zaterdagochtend heeft de E3 weer een mooie wedstrijd laten zien.

Sam en Quinn waren geblesseerd en werden tegen deze fysieke tegenstander toch wel gemist. Echter de talenten die vandaag op het veld stonden durfden prima de duels aan te gaan.

De eerste helft begon Owen op doel en met meerdere uitstekende reddingen zorgde hij er mede voor dat we niet al snel op een te grote achterstand kwamen.

Zo lukte het ons om in de 1e helft via onze Ronaldo van de E3, Mees, van 0-3 terug te komen tot 2-3.

De 2e helft verdedigde Abe ons doel en ook Abe had meerdere knappe reddingen zelfs nadat de tegenstander met 3 spelers op hem af kwam.

Hoewel de tegenstander meerdere smerige tackles nodig hadden om ons af te stoppen zijn onze spelers ook steeds beter in staat om een faire schouderduw te gebruiken.

Met Owen in het veld kregen we wel wat meer kracht en dat monde uit in meerdere goeie counters.

Zo zagen we een prima 1-2 met Owen en Luka die goed doorspeelde naar Jesse. Zijn schot werd nog gered door de keeper maar de rebound werd rustig afgerond door Mees, 3-5.

Hierna volgde een stevig gevecht om de bal die door Misha, Thomas, Sander en Luka werd gewonnen en zo kon Mees de bal op het middenveld oppikken en opstomen naar het doel, goed gezien dat Jesse goed doorgelopen was kwam daar de pass op Jesse die koelbloedig de 4-5 in schoot.

Hoewel de tegenstander nog wat gelukkig tot 4-7 kwam hebben jullie weer laten zien dat de overwinningen steeds dichterbij komen.