Alcmaria F5 wint door goed samenspel
Categorie: F5

Vandaag alweer onze 6ste wedstrijd van het seizoen thuis tegen KSVF12. De eerste minuten van de 1ste helft moesten de mannen en dame nog duidelijk wakker worden en stonden al snel op 0-1 achterstand. Wellicht dat gedacht werd na de 16-1 overwinning  op KSVF10 van vorige week dit varkentje wassen we wel even of waren ze nog onder de indruk van de mooie nieuwe jassen met hun naam gesponsord door Frank Groot .  We speelde met 7 spelers op de helft van de tegenstander en vergaten de aanvallers van KSV die keer op keer goed konden uit breken. Na wat aanwijzingen werden deze beter op gevangen door Fabian met zijn magische linkse en werd er veel werk door Dean verricht die weer met prachtige acties de tegenstander omspeelde. Gelukkig kwamen we zelf al snel tot scoren door doelpunten van Kai, Luc, Quinten en Dean zelf en goed keeperswerk van Ruben die weer een paar keer goed uitkwam en daarmee ons behoede voor tegendoelpunten gingen we rusten met een 5-2 voorsprong. Tijdens de rust het team nog wat bijgestuurd en aangeven dat we meer moeten samenspelen. De 2de helft kwam KSV eigenlijk niet meer aan spelen toe en brak Alcmaria steeds weer door de verdediging met goede passes van Dean, en de onvermoeibare Luc , snelle Kai en zo kon de vrijstaande Teun tot 2 maal worden gevonden scoorde deze hier ook uit.  Maar wat stond er een ploeg te voetballen, Jane ons enige dame stond weer haar mannetje en speelde een paar keer goed door op Kai en Dean en werd er weer lustig op los gescoord. Zelf  kwam ze ook nog in scorende positie maar miste op een haar na. En dan Quinten, Daron en Fabian in de laatste linie die steeds weer de aanvallers van KSV op vingen. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd afgesloten met dubbel cijfers door goed samenspel  12-3.  De Mannen en dame  hebben de supporters weer laten genieten.