C1 en Foresters houden de stand gelijk
Categorie: C1

Zaterdag speelde C1 tegen een zware tegenstander, Foresters C2. Foresters met 6 C teams natuurlijk een geduchte tegenstander. Alcmaria voor het eerst sinds tijden weer eens compleet en de mannen hadden er zin in.

Alcmaria speelde een prima eerste helft. Dat de stand maar 1-0 was, was het gevolg van een al weken lopend probleem, het afmaken van de kansen. De 1-0 gescoord door Nick was een hele mooie. In de tweede helft gooide Foresters nog meer fysiek in de strijd en werden onze lichtgewichten regelmatig geprobeerd onder het kunstgras te stoppen. Alcmaria gaf ook een tandje bij en ging de strijd aan, hierdoor werd het voetbal helaas wel minder.

Door fouten in de verdediging kreeg Foresters steeds meer geloof in een goed eind resultaat. Een Hoge bal waar de verdedigers naar stonden te kijken was Michiel te machtig en zorgde voor de 1-1. Hierna probeerde Alcmaria nog alles om de overwinning binnen te halen, maar jammer genoeg wilde de bal er niet meer in. Toch was het een leuke wedstrijd om naar te kijken en wederom was het voetbal weer beter dan de vorige wedstrijden.

Elke week wordt het een stukje beter. Hou dit vol, blijf trainen en dan wordt het echt wat. Volgende week weer een thuiswedstrijd, het kan niet op! We gaan spelen voor de beker tegen Duinrand C1. Zal wel weer een zware pot worden.

Ook buiten het veld wordt het steeds meer een team. Na afloop was het nog lang gezellig in ons clubhuis. Prime zou ik zeggen.