Bij Alcmaria Victrix E3 schijnt altijd de zon
Categorie: E3

Want het is iedere week weer boeiend om naar de E3 te kijken en het samenspelen hartverwarmend waardoor de supporters weer met een goed gevoel het weekend in kunnen.

Overtuigd van hun eigen kracht lieten alle 10 de spelers weer een prima wedstrijd zien, ook doordat iedereen op meerdere posities kan spelen.

Met middenvelders zoals Misha, Abe, Sander en Luka die niet alleen een bal kunnen onderscheppen maar ook daarna weer goede passes geven. Dat Luka, gescout door Marc en Sam en net voor het sluiten van de transfermarkt gecontracteerd door de E3, zich prima voelt in het team bleek vandaag wel uit het feit dat waar de bal was, Luka ook was. Ook voorin draait het lekker, zo pikte Jesse de bal af en passte naar Mees die zag Luka voor de goal staan
en Luka ronde koelbloedig af, 1-0.

De 2-0 was weer een goede voorzet van Mees, die niet zelfzuchtig was het overzicht hield en Jesse in staat stelde om de 2e er in te schieten.

Tussendoor nog een eigen doelpunt van Sam wat de enige manier bleek om een verder vlekkeloos keepende Owen te passeren.

Maar rust was het nog niet want eerst passeert Mees de verdediging en schiet daarna de 3-1 binnen.

Vlak daarna krijgen we een dubieuze penalty tegen maar ook die wist Owen te stoppen.

Ook de 2e helft laat Owen zien wat hij op doel kan, door een goeie save na een goed schot van de tegenstander.

Even daarna start Mees met een solo vanaf eigen helft die hij bekroond met de 4-1.

Misha die ook voorin uit de voeten kan schiet daarna nog hard op de paal. Ook Thomas heeft een goed schot in de benen want van ver schiet hij gericht op doel, waar de keeper de nodige moeite mee heeft zodat Sam de 5-1 kan intikken, ook omdat Sam en Quinn elkaar prima aflossen als verdedigers om om de beurt mee naar voren te gaan.

Bij de 6-1 pakt de hardwerkende Luka de bal af, passt op Mees en goal.

De 7-1 is een mooi uitbraak, na een pass van Quinn op Sam in de verdediging ziet Sam Mees weer vrij lopen en na een pass over het middenveld heen, neemt Mees de bal in de loop mee waarna hij met de bal aan de voet nog even versnelt en zo de verdediger achter zich laat en alleen voor de keeper komt en 7-1 scoort.

De afsluiter is in deze wedstrijd voor Jesse die overtuigend de 8-1 er in schiet.