C1 geeft punten aan Berdos
Categorie: C1

C1 speelde zaterdag uit bij Berdos. Een leuk voetballende tegenstander. Zonder Thijs en Nick, beide op vakantie, maar weer met Niels en Rik speelde Alcmaria een prima eerste helft. De eerste 10 minuten waren voor Berdos, de mannen uit Alkmaar waren blijkbar nog niet wakker.

Hierna was het Alcmaria dat de klok sloeg, via prima voetbal werd de tegenstander teruggedrongen. Dit resulteerde in 5 100% kansen waarvan 3 allen op de keeper af. Maar geen goals. De tweede helft was een heel stuk minder, niet alleen voetballend maar ook kwa inzet.

Desondanks kreeg Alcmaria nog eens 3 100% kansen waarvan weer 2 alleen voor de keeper. Ja, en als je dan niet scoort dan weet je wat er gaat gebeuren. En dat gebeurde ook. Door het centrum liepen de Berdos spelers zo op Michiel af en die was wel kansloos.

Hierna gingen de kopjes hangen en werd het uiteindelijk nog 3-0. Mannen toch zonde als je zoveel kansen krijgt moeten er minmaal 3 in en dan win je de wedstrijd gewoon. Volgende week vrij en dan een thuiswedstrijd op het A veld en dan moeten jullie maar laten zien wat jullie echt kunnen.