Alcmaria Victrix E3 zorgt zelf voor verdiende zege
Categorie: E4

Op een prachtige zomerse herfstdag was de E3 er helemaal klaar voor om een potje samen spelen te laten zien. Binnen 3 wedstrijden is het hele team al aardig op elkaar ingespeeld.

In de eerste 15 minuten kregen we al een paar aardige kansen via Mees en Jesse, en Luka met een hard schot uit de 2e lijn. Ook Adelbert had enkele kansen maar door het goede keeperswerk van Owen hielden we lange tijd de 0.

Na één van de vele goede passes van Misha vanaf het middenveld kreeg Mees de bal en scoorde de 1-0. Thomas die vandaag onder andere linksvoor stond bekroonde een zeer goede wedstrijd met de 2-0 na een pass van Sam, die onder andere met Quinn, Sander en Luka een zeer solide verdediging vormt. Na een goed schot van Thomas, die net geen doel trof, kwam de bal bij Mees die wel voor de 3-0 zorgde. De 4-0 kwam ook van Mees na wederom een goede pass van Misha.

Zoals wel vaker als het goed gaat wisselen onze verdedigers elkaar netjes af om mee naar voren te gaan en zo zorgde Sam dat we met 5-0 konden gaan rusten. Dat was wel even welkom want de energie van de E3 gecombineerd met het warme weer koste wel heel wat zweetdruppels.

Toch ging ook in de 2e helft iedereen er vol voor.

Na een pass vanuit onze verdediging zorgden Misha en Mees voor een goede 1-2 naast het doel waarna de bal op Jesse voor het doel werd gegeven die de 6-0 maakte.

Ons middenveld was telkens goed aanspeelbaar en bij tegenaanvallen ook zo sterk om die aanvallen te onderbreken. Zo pakte Abe meerdere keren de bal correct af en zorgde hij met een goede pass dat Mees de 7-0 kon scoren.

Owen hield ook in de 2e helft de nodige ballen tegen en door zijn verre uittrappen belandde de bal deze keer bij Misha die dit keer Jesse vrij zag staan waarna Jesse de 8-1 inschoot. De 9-1 kwam ook van Jesse die via een tegenstander de bal er in werkte.

Na uitverdedigen van Sander belandde de bal al vrij snel bij Mees die vanaf de middellijn de bal met een geplaatst afstandsschot er in schoot en zo de eind uitslag van 10-1 op het scorebord zette.

Gefeliciteerd jongens een goed team zijn jullie.