Alcmaria geeft de punten aan Schagen
Categorie: Zondag 1

Na twee weken van afwezigheid door rugklachten en werkzaamheden, is uw reporter weer terug langs de velden.

Zondag 2 oktober onderweg naar Schagen loopt de temperatuurmeter op naar 25o. Eenmaal op het Schagerveld aangekomen valt het op dat mensen in zomerkleding de schaduw opzoeken om verkoeling te zoeken en het gesprek langs de lijn voornamelijk, gaat over BBQ en strand. De spelers en scheidsrechter lassen tijdens de wedstrijd drinkpauzes in en spelers in de dug-out zitten met hun shirt over hun hoofd. Ik kijk nogmaals op mijn telefoon, maar het staat er echt 2 oktober 2011.

Kasper "Gerrie" de Harder

Alcmaria speelde tegen Koploper Schagen, nog zonder puntverlies, een prima wedstrijd, ondanks dat de eindstand anders doet vermoeden. In de eerste helft was het Alcmaria dat de uitgespeelde kansen kreeg en van de 5 à 6 100% kansen er toch zeker 2 had moeten benutten.

Druk voor en op het Schagerdoel

Toch was de ruststand 2-0. Na de thee bleef de wedstrijd het zelfde aanzien houden en weer was het Schagen dat scoorde. Halverwege de tweede helft was het Garreth die de 3-1 maakte. Hierna kreeg Alcmaria nog enkele mogelijkheden om de aansluitingstreffer te maken. Volgende week de thuiswedstrijd tegen VZV, ook een van de staartploegen. Daar MOET van gewonnen worden.