Alcmaria MD1 troeft BOL MD1 af 0-2
Categorie: MC1

Om 10 uur begonnen we met de wedstrijd tegen Bol in Broek op Langedijk het was lekker weer. We hadden geen wissels want Imke, Naomi en Merel waren er helaas niet. In de eerste helft ging het goed met Esmee in de spits Jessie en Janet voor en Sophie Robin en Yara midden. Achter stonden Gina, Verona, Jet en Anna en met Cansel op doel. Aan het eind van de eerste helft kwam er een super mooi doelpunt van Esmee! Toen we rust hadden kwam Ron met een super leuke limonadehouder met lekkere limonade. In de tweede helft ging het ook super goed met in de spits Esmee en Jessie en Janet voor en met Robin, Sophie en Jet in het midden. Met achter Cansel, Gina, Anna en Yara. Op doel stond Verona. Al gauw maakte Jet een heel mooi doelpunt en als eindstand stond het 2-0. Het was een leuke wedstrijd!