E3 groeit als team
Categorie: E4

Zaterdag mocht de E3 lekker thuis spelen en na een week bleek al dat ze elkaar steeds beter vinden op het veld.

Met koedijk e6 hadden we een sterke tegenstander en in de 1e helft een straffe wind tegen kwam koedijk na een kwartier al op 0-3 onder andere door op balletjes wachtende spelers die ver achter onze uitstekende verdedigers Luka en Sander stonden.

Na een aanval opgezet via Quinn en Sam en Thomas kwam Mees met de bal door de verdediging maar zijn inzet werd van de lijn gehaald waarna Jesse op de paal schoot.

Zo werden we steeds gevaarlijker en toen Abe de bal afpakte en een pass gaf op Jesse, speelde hij de bal door naar Mees die de bal goed inschoot, 1-4.

Na de rust kwamen nog enkele keren goed door waarbij Mees 2x op hun uitstekende keeper stuitte.

Halverwege de 2e helft nam Sam een vrije trap op Mees die een 1 2 tje maakte met Misha waarna de bal bij Owen belandde die keihard van afstand op de paal schoot.

Even later dwong Thomas een corner af, Sam nam hem en via Mees werd het 2-8.

Iets daarna weer een goeie aanval, de eindpass ging naar Mees die het halve veld overstak en door hun verdediging liep en de bal strak in de kruising draaide, helaas had de scheids net daarvoor al gefloten voor een overtreding op een van onze spelers.