Alcmaria speelt voor beker gelijk uit bij Berdos, 3-3
Categorie: Zondag 1

Alcmaria speelt vandaag zijn eerste officiële wedstrijd van het seizoen gelijk, 3-3 tegen Berdos voor de beker. De eerste wedstrijd met de nieuwe trainer Rik Melker op de bank.

Zonder enkele basis spelers die of nog een schorsing, blessure hadden en waar van sommige de pasjes nog niet in orde zijn.

Al na enkele minuten was het 1-0 voor Berdos. Ilias maakte uit een hoekschop 1-1. Vlak voor de rust werd het 2-1 voor Berdos. Na de the scoorde Maarten uit een breedte pass de 2-2 en Schoot Bart een vrije trap van 25 meter in het kruis. In de 94ste minuut werd er een strafschop veroorzaakt waaruit Berdos de gelijkmaker kon scoren.

De kop is er af en het kan alleen maar beter gaan.