A1 verliest zijn laatste wedstrijd tegen Monnickendam, 2-3
Categorie: A1

5 juni en vandaag eindelijk de laatste wedstrijd van het seizoen voor de A1. Voor velen van de A1 niet alleen de laatste wedstrijd van dit seizoen, maar ook hun laatste wedstrijd van hun juniorentijd.

De bal zou uiteindelijk via de paal het doel weer verlaten.

Vandaag de laatste wedstrijd in de nacompetitie thuis tegen Monnickendam. Na het verlies van donderdag tegen Bloemendaal was er nog een uiterst minieme kans op promotie, maar dan moest er wel gewonnen worden vandaag. In de eerste helft ging het gelijk op en ondanks dat Alcmaria een aantal goede mogelijkheden kreeg, waarvan 1, een kopbal op de paal belandde, was de ruststand 0-0.

Een prachtige vrijetrap van Mitchell zorgt voor de 1-1.

Vlak na de rust, Alcmaria nog met hun hoofd in de kleedkamer, sloeg Monnickendam toe, 0-1. Duidelijk was echter dat de mannen van de A1 hun laatste wedstrijd goed wilden afsluiten en zette druk op Monnickendam. Een prachtige vrije trap van Mitchell zorgde voor de 1-1.

Ik zou zeggen hands! Penalty!

Een handsbal van de verdediger van Monnickendam werd door de scheidsrechter over het hoofdgezien, maar even later was het Loran die Alcmaria alsnog via een geplaatste kopbal op voorsprong zette, 2-1.

Jordi stuit op de Monnickendam keeper

Helaas kwam Monnickendam via een mooie aanval op 2-2 en vloeide het geloof bij de Alcmarianen weg met als resultaat ook nog de onverdiende 2-3.

De 2-1 door Loran.

Mannen jullie hebben je kranig geweerd en een mooi seizoen gehad. Ik wens jullie volgend seizoen heel veel succes in de senioren en ben ervan overtuigd velen van jullie in de komende jaren in het eerste te zien schitteren. Graag had ik jullie persoonlijk voor jullie inzet willen bedanken, maar dat zat er zondag even niet in. Vandaar dat ik het op deze wijze alsnog.