Alcmaria MD1 wint nu van GSV MD1 5-0
Categorie: MC1

Het is vandaag 14 mei 2011 , onze laatste wedstrijd vandaag in de competitie en we spelen thuis tegen GSV MD1. We spelen om 11.45 uur.

We speelden met ;
Keeper: Cansel
Achterin: Naomi, Verona, Jet.
Midden: Robin, Jessie
Voor: Esmee, Sofie
Wissel: Gina.

De eerste minuten waren spannend want er waren gelijk al kansen voor ons, maar ook voor GSV. De keeper schoot een paar keer fout en Alcmaria pakte dan de bal op en probeerde te scoren. Toch lukte dat in het begin niet vanwege de goede keeper.

Maar na een paar minuten stak Esmee het veld weer over die hem afgaf aan Sofie en die speelde hem terug naar Esmee en zij scoorde de 1-0. Daarna kregen we een kans waar een corner voor ons die Jessie nam en hem tegen de rug van de tegenstander schoot en die ging er toen in 2-0 dus. De verdediging bij ons was heel erg goed. Naomi, Jet, en Verona lieten ze er niet langs en Cansel was weer een superkeeper.

Toen Gina het veld inkwam liet ze ook niemand erlangs. En samen met Esmee wat Sofie heel erg goed voorin.Na de rust: Toen kwamen er nog een paar kansen voor Alcmaria en er werd er eentje benut door Robin.

Ze schoot hem hard in de kruising. 3-0 voor Alcmaria! Daarna ging het snel en zorgde Esmee voor de 4-0 en voor de 5-0. Feestje voor Alcmaria !