Alcmaria ME1 sluit seizoen goed af.
Categorie: ME1

De laatste competitie wedstrijd voor onze ME meisjes. Het is 14 mei rond half 11 als onze talenten het op mogen nemen tegen Limmen ME2. Prachtig voetbal weer en de talenten hadden vandaag Hans als Coach.

Yara is geopereerd aan haar knie en zal er voorlopig niet bij zijn. Veel beterschap wensen wij haar toe. Vandaag toch een sterke formatie op het veld te zien. In de eerste helft een aanvallend Limmen en Alcmaria zag het spel op hun helft afspelen. Anna stond weer als een bikkel te spelen en zorgde voor een goede defensie.

Janet op doel is een goede keuze want ze stond heel goed te keepen. Alcmaria kon toch met een paar counters het Limmen moeilijk maken en er ontstonden mooie kansen ook voor Alcmaria . Noa was er een aantal keer dichtbij. Limmen hield stand tot vlak voor rust toen Imke het gaatje vond in de verdediging en de bal er goed inschoot. 1-0 Alcmaria.

In de rust van Coach Hans aanwijzingen gekregen en de 2de helft werd een copie van de 1ste helft. Twee aanvallende teams met kansjes over en weer. Noa U. knokte voor elke meter en de rest van het team wist de meisjes van Limmen uit de buurt van Janet te houden. Tot aan de laatste minuut spannend en toen de scheidsrechter affloot was het hele team blij inclusief Coach, ouders en ook jullie trainer. Ik denk dat we een leuk seizoen hebben gedraaid en als trainer ben ik heel trots op jullie.