algemeen nieuws

Overschrijvingen per 1 november
Categorie: HonkbalSoftbal

Vanavond 1 november 0:00 uur sluit voor de honk- & Softbal afdeling de termijn weer waarbinnen men zich voor de topsport kan overschrijven.

Bij de softbal 2 opvallende wijzigingen, Evelien de Rover heeft na ruim 20 jaar Alcmaria verruild voor DSC'74. Zij wil proberen zich ook in de Hoofdklasse nog waar te maken. Namens Alcmaria Victrix willen wij haar bedanken voor de jarenlange inzet en haar veel suces wensen in de Hoofdklasse. De omgekeerde weg maakt Nynke Smeets, zij komt van DSC'74 en zal het komend jaar in de cirkel bij Alcmaria Victrix staan. Tevens komt er een bijzonder getalenteerde groep meiden over van Flying Petrels, bijna allemaal leerlingen van de LOOT school, het Willem Blaeu College hier in Alkmaar. Ook zitten er een paar in de selectie van Jong Oranje <16 jaar. Dames, allemaal hartelijk welkom.

Bij de honkbal hebben Rutger Zwaal en Sergio Koelemij afscheid genomen en zullen volgend jaar proberen HCAW overeind te houden. Ook wensen wij de beide heren veel succes en lol in de Bussumse Vallei.

Naar Alcmaria komen Mark Giroldi (RHP/Odiz Frogs), Rene van Veen (RHP/Cromtigers), Dave Tromp jr. (LHP/Cromtigers), Melvin Pluijmers (RHP/Double Stars), Steven van Groningen (RHP/Double Stars), Rene Jager (IF/OF/Flying Petrels), Just van Heems (IF/OF/Cromtigers) en Sergio Paulina (OF/Herons). Wij heten hen allen welkom en hopen dat zij met veel plezier bij Alcmaria zullen verblijven.   

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route