Kleine blessures breken E3 lelijk op.
Categorie: E3

Met een heerlijk zonnetje in de lucht en een korte reis achter de rug begon Alcmaria E3 afgelopen zaterdag met veel enthousiasme aan de wedstrijd tegen koploper AFC E8. Ferdi en Dylan waren er deze week niet bij, maar vanuit de E4 waren Quin, Mees en Tommy bereid om twee wedstrijden te spelen. Net als Quin was Abe geblesseerd aan zijn voet. Beiden liepen en schoten niet lekker, maar beten zich door de pijn heen. Met Mees en Gijs in de achterhoede, Ahmet op doel en Ferdi en Stijn op het middenveld, moesten we de snelle aanvallers van AFC tegen kunnen houden. Een paar goals van Tommy en Luc zouden ons dan vanzelf de overwinning bezorgen. Snel tikkend en de bal rondspelend gingen we aan de slag.

Dat de tegenstander met 8 man begon en dat niet aan ons doorgaf, bracht de eerste verwarring. Waar het de bedoeling was de geblesseerde jongens te ontzien moesten die nu ook volop aan de bak. Snel speelden we toen ook met Abe als extra middenvelder. Toen dat niet meer ging nam hij de plek in het doel van Ahmet over. Ondanks onze inzet was het bij rust al 3-0 voor AFC. Abe kon na de rust niet verder meer en daarom schoof nu Quin onder de lat. Snel scoorde Gijs 3-1 en leek Alcmaria snel de aansluittreffer te gaan maken. Het pakte echter anders uit. Zonder wissels werden we plots overlopen en eindigde de wedstrijd uiteindelijk op 11-1. Jammer en niet echt nodig.

Komende week is er geen wedstrijd vanwege de paasdagen.

De volgende toernooien staan in de planning

Zaterdag 14 mei: Evert Wilcke toernooi Wherevogels (Purmerend)

E3/E4: in de middag (combinatie E3/E4) konden helaas maar 1 team inschrijven.

Verdere info is nog niet bekend, zodra we dit hebben krijgen jullie hierover bericht.

Zaterdag 21 mei: Alcmaria Victrix toernooi E3: middag van 14.00 uur tot 18.00 uur

Momenteel zijn we druk bezig met het programma en de indeling, jullie krijgen dit zo spoedig mogelijk van ons.

*       We missen nog een paar formulieren van de penaltybokaal. Lever deze nog even in bij Alcmaria.

*       De laatste kans om nog in te schrijven voor het jeugdkamp 2011!