Alcmaria Victrix E4 bezig aan uitstekende zegereeks
Categorie: E4

Op weer een prachtige voetbalmorgen zorgde de E4 er weer voor dat de zon bleef schijnen.

Tegen een sterk Vrone werd het 6-4, ondertussen al de 5e overwinning op rij.

Met Misha en Mark in de verdediging en (een geblesseerde) Quinn met meerdere uitstekende reddingen op doel kregen we de eerste helft geen goal tegen.

Mede dank zij goede passes van Mark en Patrick werden er telkens goede aanvallen opgezet.

Na ongeveer 10 minuten spelen leidde dat tot een goede voorzet vanaf de zijkant door Tommy, die door Mees doeltreffend werd afgerond, 1-0.

Daarna volgde nog een goed schot van Mylo op goal welke werd gered door de keeper en Patrick die op de paal schoot.

Na wederom een voorzet vanaf de zijkant, nu van Patrick, zorgde dit keer Tommy voor de afronding en werd het 2-0.

Doordat we nu en dan pootje werden gelicht kregen we een vrije trap en dankzij zijn goede traptechniek scoorde Patrick vlak voor rust in één keer uit een vrije trap. Met 3-0 gingen we rusten.

Hoewel posities goed van elkaar werden over genomen zodat afwisselend iedereen bij een aanval wel eens mee naar voren ging kreeg vrone een bevlieging en werd het binnen korte tijd zomaar 3-3.

Een kleine aanpassing door Sam wat meer mee te laten verdedigen en Misha de tegen aanvallen op het middenveld te laten verstoren, zorgde er voor dat we weer op de aanval konden gaan spelen.

Na een goede opbouw via Mark naar het middenveld, belandde de bal bij Sam die hard op doel schoot. De keeper stootte de bal nog naast het doel waar Mees naar toe rende om de bal op de paal te schieten, de bal stuiterde terug in het veld waarna Mylo de bal hard en hoog in het doel schoot, 4-3.

Even later bij een botsing tussen 2 spelers werd het een stuiterbal, nog redelijk ver van het doel af schoot Patrick de bal er toch in één keer in,5-3.

De 5-4 was discutabel of de bal wel over de lijn was en of de bal uit Quinn's handen werd geschoten. Maar goed het spel ging verder en we accepteerden de beslissing van de scheidsrechter.

Met nog 5 minuten te spelen kregen we een penalty wegens hands.

Eén van onze penaltyspecialisten, Misha nam hem en schoot hem goed half hoog naast de keeper. Helaas wist de keeper de bal uit het doel te stompen waarna het een corner werd.

Patrick schoot de bal prachtig op hoofdhoogte bij de 2e paal waar Sam de bal prachtig inkopte,6-4.

Deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven.