Wedstrijd duurt te lang voor gehavend C1
Categorie: C1

C1 speelde zaterdag uit tegen Foresters. Foresters onder leiding van de oud Alcmariaan Dick Renooij. Altijd weer leuk bekende overal tegen te komen. De C1 was gehandicapt, daar Lennart, Rick, Max en Maximo naar de B1 moesten. Deze aderlating werd goed opgevangen door drie D junioren, Kevin Floor, Wadson Stadegaard en Sverre Bouwens.

Ondanks het feit dat de drie D’s al een wedstrijd in de benen hadden, werd Foresters goed bestreden. Alcmaria probeerde verzorgt voetbal te spelen en dat lukt goed. Sverre scoorde halverwege de eerste helft met een mooi bekeken schout van net buiten de 16 meter. Vlak voor de rust was het toch Foresters dat de 1-1 binnenschoot.

Na de pauze kwam Alcmaria weer op voorsprong door een prachtige kopbal van Kevin. Hierna vloeiden de krachten bij de mannen langzaam weg. De vooral in de tweede helft erg pietluttig fluitende scheidsrechter, liet zijn Foresters hart meer en meer de bovenhand krijgen.

Bij een stand van 3-2 voor de Foresters, werd Robbert er uit gestuurd wegens aanmerkingen op de leiding, ik wist niet dat het zo’n prater was, maar goed. Een minuut later struikelde de Foresters spits over de bal en zag de beste man er een strafschop in.

Hierdoor was de eindstand 4-2. Toch hebben de mannen goed gevoetbald, maar fysiek kwam men net wat te kort, maar het doet goed om te zien dat ook de D junioren makkelijk mee kunnen komen op een niveau hoger. Mannen een prima wedstrijd.