Cansel: Keeper.
Verona, Jet, Naomi: Achterin.
Robin, Jessie: Middenveld.
Thomas, Esmee: Voorin.

De eerste paar minuten ging het wel goed, Esmee had best veel kansen en Thomas ook. Maar de keeper van Egmondia was ook goed. Na ongeveer 20 minuutjes was het Egmondia die scoorde, en meteen 1 minuut later scoorde ze er nog een.

Vlak voor rust werd het 0-3 dus er moest iets gebeuren in de 2e helft. In de kleedkamer gingen Naomi en Cansel van shirtje wisselen en dus ging Naomi op keep. We hadden even gepraat en toen gingen we weer het veld op.

Het was 5 minuten na rust dat Esmee de bal kreeg zich er doorheen sleepte en de bal langs de keeper schoot, en toen geloofde Alcmaria er weer in. Snel weer de bal pakken en weer opnieuw beginnen. Het bleef een tijdje 1-3 totdat Esmee weer er doorheen kwam en de 2-3 maakte !

Alcmaria helemaal blij en gingen toen gewoon voor een gelijkspel. Vlak voor tijd, was het WEER Esmee die er weer langs kwam en hem hard in de linkerhoek schoot. Feest aan de kant bij Alcmaria en balen voor Egmondia ! Er waren wel mensen boos van Egmondia en dat is raar want ze hebben alles gewonnnen tot vandaag. Niet zo leuk maarja.
Goed gedaan meiden ! We hebben er hard voor gewerkt ! Coach Paul en Kelly bedankt !