D1 legt het fysiek af tegen Meervogels
Categorie: D1

D1 speelde zaterdag de lastige uitwedstrijd in Akersloot tegen de “grote mannen” van Meervogels. De twee voorgaande onderlinge wedstrijden werden beide door Meervogels gewonnen.

Ook nu bleek vanaf het begin de fysieke kracht van Meervogels Alcmaria te machtig. Alcmaria werd vanaf de eerste minuut teruggedrongen zonder dat Meervogels echt grote kansen kreeg. Toch was het halverwege de eerste helft Meervogels dat een voorsprong nam. Vlak voor de rust werd het zelfs 2-0.

Na de thee kwam Alcmaria een stuk zelfverzekerde de kleedkamer uit. Na een prachtige steekpass van Sverre scoorde Wadson mooi de 2-1. Toch was het hierna weer Meervogels dat twee keer scoorde, ondanks dat Alcmaria veel beter in de wedstrijd zat.

Het was wederom Wadson die de tweede goal voor Alcmaria maakte, 4-2. Helaas voor “the man off the match” Michiel werd hij door niet goed ingrijpen van de Alcmaria verdediging nogmaals gepasseerd waardoor de eindstand 5-2 werd.

Zaterdag de derby tegen Alkmaarsche Boys, nu eindelijk na drie keer uit een keertje thuis in de Egmonderhout