C1 op zijn "Duits" langs Jong Holland
Categorie: C1

C1 mocht zaterdag onder een heerlijk voorjaarszonnetje op het A veld het opnemen tegen Jong Holland. C1 de laatste weken redelijk op dreef, maar vorige week tegen een onnodige nederlaag opgelopen uit bij Limmen, moest winnen om bij te blijven.

Het leek echter wel in de eerste helft of de mannen van de C1 liever op het strand hadden gelegen. Zonder beleving en inzet was Jong Holland de betere ploeg. En de 0-1 ruststand was dan ook niet meer dan een zwakke afspiegeling van de krachtsverhouding in het veld.

Ook na de rust was het allemaal nog niet best en viel al snel de 0-2. Hierbij moet wel worden aangetekend dat Jong Holland nog 1 keer over de middenlijn kwam en dus scoorde, maar langzaam maar zeker kwam Alcmaria beter in de wedstrijd kwam.

Een kwartier voor tijd kreeg Lennart even wat ruimte en krulde de bal wonderschoon in de verre bovenhoek. 1-2. Hierna leek het net of Alcmaria het besef bij de mannen doordrong dat er veel meer te halen was tegen deze tegenstander.

10 minuten voor tijd was het Rick die met een bekeken schot de Jong Holland keeper verschalkte en zelf s vlak voor tijd was het weer Lennart die zelfs de 3-2 binnenschoot. Een “Duitse” overwinning, maar ja daar heeft niemand het straks meer over, dan tellen alleen de punten. Volgende week uit naar Foresters, een tegenstander die jullie ook moeten kunnen hebben. Zorg ervoor dat jullie wel vanaf het begin bij de les zijn.