Wondergoals Dylan helpen E3 niet aan Overwinning
Categorie: E3

Na de onverwachte nederlaag tegen KSV E8 gingen de mannen van E3 deze zaterdagochtend op zoek naar meer geluk tegen SVW’27 E13. Ondanks goed spel lukte het echter weer net niet. Het publiek kwam niet voor niets; 13 goals zie je niet iedere dag in één wedstrijd.

De opstelling van de afgelopen weken werd in grote lijnen gehandhaafd. Ahmet was een wedstrijdje uitgeleend aan E4. Stijn deed het keepershirt aan en keepte een puike eerste helft.

Alcmaria startte sterk. Gijs slingerde door de hele verdediging en schoot stevig de 1-0 in. In plaats van het uitbouwen van de voorsprong kwam SVW langszij. De 1-1 was een intikkertje en de 1-2 kwam uit een corner in het doel. De 2-2- kwam van de voet van Dylan na een prachtige pass van Luc. Toch ging SVW met een voorsprong de rust in 2-3.

In de rust werden de zaken nog even goed doorgesproken, maar toch ging het snel mis. Snel stond het 2-5 ondanks een mooi schot van Stijn en een open kans van Dylan. Abe gooide er nog een schepje bovenop om de greep op het middenveld terug te krijgen. Ferdi liep weer stevig te bikkelen in de verdediging. Samen met Gijs probeerde hij de verdediging dicht te houden. Een stevige knal van Stijn zorgde voor de 3-5 en een goal van Gijs na een pass van Dylan zorgde voor 4-5. De gelijkmaker hing in de lucht, maar kwam er niet; 4-6. Toen kwamen de wondergoals van Dylan. Twee keer direct vanuit een corner krulde hij hem in het doel. Eerst de 5-6 en daarna de 6-7. Een bal vlak over van Luc na een mooie pass van Gijs was de laatste kans van de wedstrijd. Jammer, de mooiste goals, maar niet het verdiende gelijkspel.

Komende zaterdag spelen we om 09:00 tegen AFC 34 E8. Als we om 08.25 uur bij Alcmaria zijn, vertrekken we samen naar het AFC-veld.

Kan iedereen die het formulier van de penaltybokaal nog niet heeft ingeleverd dat voor woensdag doen. Gooi door de brievenbus bij mij thuis of geef het op andere wijze aan mij. De uitrekenaars van Alcmaria willen aan de slag met de formulieren.