Categorie: E4

Geprikkeld door het mooie voorjaarsweer kreeg onze E4 genoeg energie om de partij winnend af te sluiten.

Die energie hadden we wel nodig want ksv bood goed tegenstand.

Quinn was er niet maar aan Marc hadden we een uitstekende vervanger.

Ons middenveld, Marc en Milo, had heel veel werk op te knappen aangezien onze voorhoede veel balverlies leed wegens het niet over spelen naar de vrije man. En vrij stonden iedereen wel als we in de aanval waren.

Veel kansen aan beide kanten maar door goed keeperswerk van Patrick en Marc hielden wij de 0 en frommelde Tommy net voor rust de bal er in.

Na de limo zorgden Marc en Patrick snel voor de 3-0 maar was het ook zo weer 3-2.

Het laatste deel van de wedstrijd ging Misha op doel voor Sam en, shirts nog maar net gewisseld, zorgde Sam met een afstandschot vanaf onze eigen helft voor de 4-2.

Milo die als aanvallende middenvelder vandaag ook weer heel veel ballen afpakte zorgde voor de 5-3 en 5-4. Patrick bepaalde de eindstand op 6-4.

Vandaag weer goed overspel gezien waarbij de pass voorin helaas wel eens ontbrak. Daar tegenover staat wel dat ieder van jullie over prachtige schijnbewegingen beschikken.

Vandaag was het weer genieten van een spannende en mooie wedstrijd.

Veel succes met het penalty schieten woensdag.