E1 wint uiteindelijk van Zeegvogels
Categorie: E1
De wedstrijden tegen Zeevogels lijken altijd wel lastig, tewrwijl het eigenlijk niet zou hoeven zijn.
De 1e wedstrijd dit jaar eerst 0-3 achter en dan winnen met 5-4.De 2e wedstrjd 0-4 voor staan en eindigen met 3-4, ook met winst.Allemaal zeer spannende wedstrijden.

Hoe zal het dit keer verlopen ? Een gewaarchuwd team telt voor 2. Vanaf de aftrap werd er aanvallend gecombineerd naar voren gespeeld. De keeper van Zeevogels was met zijn benen het struikelblok in onze aanvallen. De spitsen konden de aanvallen niet goed afronden met een doelpunt. Een snelle uitbraak bracht Alcmaria op achterstand 0-1. Alcmaria bleef doorvoetballen maar het bleef eentonig in het afronden: ze gingen er niet in. Nog een snelle uitbraak bracht de de stand op 0-2. Deze stand had nog hoger kunnen zijn echter Jasper, Jim en Max verhinderden dat.
De rust werd benut om ons toch enigzins af te vragen wat er fout ging ? Eigenlijk niet heel veel, we speelden wel goed maar niet gelukkig in het afronden. De verdediging moest iest steviger en meer gezamelijk uitgevoerd worden.

In de 2e helft werd gezocht naar de openingstreffer. De keeper van Zeevogels wist er nu ook weer veel ballen te keren met z'n benen, maar gelukkig niet alle: na ruim 12 minuten in de 2e helft een schot van Yannick over rechts bracht de stand op 1-2.

Er werd driftig verder gevoetbald op zoek naar de gelijkmaker. Veel kansen kreeg Zeevogels niet meer, maar de paar die er waren werden keurig gestopt door Jasper.
De tijd begon te dringen en wederom een schot van Yannick bracht de gelijkmaker 2-0. Met nog 5 minuten te gaan werd het toch spannend: 0 of 1 of 3 punten ?

Goed combinatiewerk van Jim en Ingmar bracht Mark in een goede gelegenheid om te schieten echter in zijn rechterooghoek gezien dat Yannick misschien meer kans had om te scoren paste hij verder naar Yannick. Een geweldig schot volgde maar de keeper trachte hem te vangen met z'n armen. De bal kaatste uit z'n armen en kwam terecht bij... Mark. Een geweldig schot volgde waarbij de bal in de linkerbovenhoek verdwijnde tegen het net 3-2. !
Een geweldige ontlading volgde. De laatste minuten vlogen om. Een zeer blije ploeg en een zeer gedesillusioneerde ploeg gingen van het veld.