Alcmaria doet zichzelf te kort tegen Vrone
Categorie: Zondag 1

Na twee overwinningen op rij lukte het Alcmaria niet om ook de derde zege op rij binnen te halen. Dat was erg zonde mede omdat Alcmaria een prima wedstrijd speelde en zeker niet de mindere van Vrone was.

Alcmaria had het de eerste 10 minuten moeilijk met de lange ballen van Vrone, maar nam daarna gedecideerd het initiatief over. Met goed en verrassend combinatie voetbal werd Vrone achteruit gedrongen. Halverwege de eerste helft kreeg Alcmaria wat het verdiende en uit een prachtige aanval werd Tom Knevel in staat gesteld om de 1-0 binnen te schieten.

Tot aan de rust had Alcmaria nog enkele goede mogelijkheden om naar een hogere voorsprong uit te lopen, maar in de afwerking zat het niet mee.

Na de thee eigenlijk het zelfde verhaal. Alcmaria had de kansen zeker 2 maal een 100% kans die net voorlangs of net over ging. Hierna gooide Vrone het roer om en schakelde weer om naar het betere kick and rush, waar Alcmaria het altijd moeilijk mee heeft.

3 persoonlijke fouten in de verdediging zorgden ervoor dat Vrone tot driemaal toe kon scoren. Ondanks het verlies kon Alcmaria terug kijken op een prima wedstrijd en zo voetballend zullen er nog meerdere ploegen de komende weken aan de zegekar worden gebonden.