E3 weet weer wat verliezen is.
Categorie: E3

Alcmaria Victrix E3 reisde zaterdagochtend opnieuw af naar KSV in ’t Kruis. Waar vorige week nog werd gewonnen van KSV E8 gingen we nu onderuit in een mooi voorjaarszonnetje. Het mooie voorjaarsweer had vooral voor de rust een negatieve uitwerking op de mannen van E3. KSV was steeds een stapje eerder bij de bal. Ferdi moest achterin te veel alleen de gaten dichtlopen en zag te veel KSV-ers te vaak op zich af komen. Dat ging lang goed. Keeper Ahmet moest een paar keer stevig ingrijpen. Luc had geen geluk met zijn eerste kansen. Op het middenveld werd goed getikt tussen Gijs, Abe, Richard en Stijn maar echte kansen leverde het niet op. Vlak voor rust sloeg KSV hard toe. 2-0. Na wekenlang wedstrijden winnen, moesten we nu echt aan de bak. Vooral omdat na rust de eerste aanval van KSV direct de 3-0 opleverde. Met Abe op doel en Ahmet op het middenveld werd de aanval op KSV ingezet. Een mooie pass van Richard leverde Luc een goede kans op, die hij perfect afrondde. Toen hij kort daarna ook nog de tweede Alcmariatreffer scoorde leek alles weer mogelijk. In de felle jacht op de gelijkmaker, lieten we de verdediging toch weer te veel over aan alleen Ferdi, Abe en Stijn. KSV liep weer snel uit naar 5-2. Weer gaven we nog meer gas; Luc 5-3 en Ahmet 5-4. Toch werd onze inzet van de tweede helft niet beloond. In plaats van de gelijkmaker, werd het alsnog 6-4. Eén goede helft is niet voldoende om te winnen.

Zaterdag nemen we revanche tegen SVW E13. We spelen om 09.00 uur thuis. Dus verwacht ik jullie uiterlijk om 08.30 uur op het complex. Abe is uit zijn Alcmaria-voetbalkousen

( ongeveer maatje 34) gegroeid. Wie ze gratis wil hebben moet het maar even laten weten.