E3 houdt het lang spannend, maar wint van KSV
Categorie: E3

De mannen van Alcmaria E3 verveelt het winnen van wedstrijden nog  niet. Wel wordt het steeds gewoner. Dit keer was KSV E8 aan de beurt. Hoewel de sloot naast het veld de spelers erg aantrok, waren ze toch bereid om 10.30 uur het veld op te gaan. Met Richard op goal en Tommie geleend van de E4 gingen we van start in de vertrouwde opstelling. Ferdi en Stijn stevig in de verdediging en Abe en Gijs rennend op het middenveld. Voorin ontbrak vandaag het kleine beetje geluk. Ahmed knalde snoeihard onderkant lat (of de bal over de lijn was zullen we nooit weten) en Luc ramde de bal op de paal. KSV had weinig in te brengen en de 0-1 van Tommie was niet meer dan terecht. Alcmaria dacht de buit al binnen te hebben en speelde de bal iets te rustig rond. Twee snelle uitvallen van KSV brachten de thuisploeg geheel ten onrechte op 2-1. De rust kwam gelukkig op tijd om de boel weer een beetje in het gareel te krijgen.

Ook na rust was Alcmaria om de haverklap dicht bij een goal. De KSV-keeper pakte de ene na de andere bal en Dylan was wel heel ongelukkig bij twee voorzetten van Luc. Uiteindelijk was een eigen goal van KSV nodig om de stand gelijk te trekken. Daarna kwam de Alcmariamachine eindelijk op gang. Keeper Ahmed kreeg weinig meer te doen. Luc scoorde 2-3 en daarna was er opnieuw een eigen goal van KSV. Gijs bracht de eindstand op 2-5.

Komende zaterdag spelen we opnieuw uit bij KSV. Nu tegen de E10. Laten we hopen dat we met het zelfde succesvolle resultaat het veld afgaan en dat we iets meer geluk hebben bij het schieten op doel. Ik zie jullie graag om 09.30 bij Alcmaria. De wedstrijd begint om 10.30 uur.

Denken jullie ook nog even aan de formulieren voor de penaltybokaal.