E4 laat zichzelf en publiek weer genieten
Categorie: E4

Met een heerlijk zonnetje op ons gezicht lieten de jongens van de E4 weer eens zien dat overspelen heel veel kansen op levert. Ik heb er wel meer dan 20 gezien.

Al wekt de ruststand van 3-2 nog het idee dat de grote jongens van kolping mee deden, op het veld was het vooral Alcmaria Victrix aan de bal.

Door ze steeds goed op te jagen werd de druk voor kolping zo groot, dat na een goeie aanval via Mylo, Gijs en het schot van Patrick de bal via een tegenstander in het doel belande.

Niet lang daarna, na een voorzet van Gijs, schoot Mees de 2-0 tegen de touwen.

De drang naar voren werd toen zo groot dat het meeverdedigen tijdelijk achterwege werd gelaten.

Sam alleen verdedigend tegen 4 aanvallers was zelfs hem te veel en zo werd het toch nog 2-2, maar vlak voor rust zorgde Patrick voor de verdiende 3-2.

Na de rust zorgde Patrick via een vrije trap voor de 4-2 en na een goede pass van Mylo ook voor de 5-2. Via een goed schot van Richard, na een steekpass van Patrick, was hij er weer snel bij om de terug stuiterende bal in het doel te schieten.

De paar tegenaanvallen werden door goed verdedigend werk van Sam al op tijd onderbroken.

Doordat Ingmar zich in de 2e helft iets meer liet zakken werd ook mede door zijn goede passes de aanval van achteruit opgezet en vandaag wist het hele team er wel raad mee om de bal aan te nemen en de vrije man te vinden.

Na een aanval waarbij de bal een paar keer op de lat stuiterde kopte Patrick de 7-2 er in door weer precies op de goeie plaats te staan. Net als bij de 8-2 en 9-2, na schoten van Ingmar op doel welke de keeper los liet.

De tiende leek er ook aan te komen toen Gijs twee verdedigers voorbij liep en een vlammend schot op de keeper af vuurde, maar het bleef bij 9-3.

Ingmar, Patrick, Gijs en Richard bedankt voor het compleet maken van ons team wat weer als een team heeft gevoetbald.