E3 scoort er flink op los tegen Meervogels
Categorie: E3

Dat de overwinningen van de laatste weken geen toevalligheid zijn, bewees Alcmaria Victrix E3 afgelopen zaterdag maar weer. Met maar liefst 9-0 werd Meervogels 31 E7 verslagen. Bij de rust leek het daar nog helemaal niet op. Het team uit Akersloot bood goed tegenwicht en het duurde even voordat Gijs zijn eerste van de middag erin kon knallen. Kansen van Stijn en Abe waren al onschadelijk gemaakt door de keeper van Meervogels. Onze keeper Ahmed en de verdedigers Stijn en Ferdi moesten de boel goed in de gaten houden voor de tegenaanvallen. Toch kwam Alcmaria op 2-0 door een goal van Abe na een schot van Stijn. Gijs maakte voor rust de 3-0 en toen zag het er redelijk goed uit. Abe trok het keepershirt de tweede helft aan en Ahmed nam zijn plekje in de spits in. Richard had de aanvoerdersband om zijn arm, die Luc de eerste helft droeg. Uit een mooie doorbraak maakte Stijn 4-0.  Voordat hij ook de 6-0 maakte uit een harde knal, scoorde Luc 5-0. Daarna liep de stand snel op. Meervogels bleef wisselen maar kreeg geen vat meer op het goed voetballende Alcmaria E3. Gijs scoorde 7-0 en Luc vervolgens de 8-0 en 9-0. Een fantastische wedstrijd.

Zaterdag 26  maart spelen we om 10:30 tegen  KSV E8. Ik verwacht jullie om 09.30 op het complex van Alcmaria Victrix.

Denken jullie deze week ook nog even aan de formulieren voor de Van Til Electro Penalty Bokaal. Deze hadden eigenlijk afgelopen zaterdag ingeleverd moeten worden. Ik hoop dat jullie een aantal sponsors hebben gevonden. Komende woensdag beginnen we met  het nemen van strafschoppen. Het formulier mag de komende week bij mij door de brievenbus gegooid worden op Gerard Doustraat 26.