A1 verliest, maar gaat met opgeheven hoofd van het veld
Categorie: A1

A1 speelde zondag de beslissende wedstrijd uit tegen Vrone om het kampschap in de 1ste klasse. Alcmaria verloor helaas met 2-1. Vooraf stonden beide teams gelijk in punten, nu staat Vrone 3 punten voor.

Alcmaria startte heel erg voorzichtig en speelde zijn eigen spel niet, waardoor Vrone in de wedstrijd kon komen. Mede onder invloed van het bij tijd en wijle veel te harde spel van Vrone en het niet ingrijpen en optreden van de scheidsrechter daartegen, kwam Alcmaria ook maar moeilijk in haar spel.

Na de 2-0 zette trainer, Paul, e.e.a. om en ging Alcmaria een stuk beter voetballen en had het reeds in de eerste helft kansen om de aansluitingstreffer te maken, maar de stand bij rust bleef 2-0. Na de thee was het uitsluitend Alcmaria dat de klok sloeg en alleen af en toe onderbroken door de meest verschrikkelijke overtredingen. Knap was het dan ook dat de mannen van Alcmaria zich zo rustig hielden, ze gedroegen zich als wat dat aangaat waardige Alcmarianen.

Al na 20 seconde in de 2de helft had de aansluitingstreffer er in kunnen gaan, maar de bal werd niet hard genoeg ingeschoten. De het verder verloop van de 2se helft heeft Alcmaria zeker 6 honderd procent kansen gehad, maar de bal wilde er niet in.

Toen 5 minuten voor tijd de bal uiteindelijk wel voorbij de Vrone keeper ging was er geen tijd meer om de zaken volledig recht te zetten. Iets waar de mannen van de A1 wel recht op hadden, maar sport is niet altijd eerlijk. Toch is nog steeds niet alles verloren. Blijven aanklampen, ook de concurrentie verspeeld nog punten, let maar op.

1.Vrone A1                13 10     2      1      32 38-11

2 .Alcmaria Victrix A1  13 9      2      2      29 35-70

3.KGB A1                   14 9      2      3      29 38-18

4.ZAP A1                   14 8      2      4      26 27-18