Opnieuw winst E3
Categorie: E3

Alcmaria Victrix E3 heeft de stijgende lijn te pakken. Afgelopen zaterdag werd de derde zege op rij behaald. Een ongekende luxe. Met een compleet team reisden we af naar Oudorp om tegen Kolping Boys E13 te spelen. Het was heerlijk weer en gezellig druk op het complex. Kolping had een groot aantal wissels. Alcmaria deed het met de opstelling die de afgelopen weken zeer succesvol is. De eerste helft verdedigde Richard als een tijger het doel. Met Ferdi, Ahmed en Stijn voor hem ging het lang goed. Vooral toen Luc tweemaal achtereen scoorde. De 0-2 voorsprong leek een goede basis voor een nieuwe overwinning. Toen Kolping Boys echt goed wakker was, verdween onze voorsprong ook weer snel; 2-2. De razendsnelle Gijs scoorde nog voor rust 2-3 zodat we met een gerust gevoel de kleedkamer in gingen.

Ahmed trok de keeperhandschoenen de tweede helft aan en keepte een puike wedstrijd. Het middenveld met Dylan, Abe en Stijn schoof goed naar voren bij aanvallen en rende snel terug als Kolping oprukte naar onze keeper. Richard en Ferdi hielden de verdediging dicht. Het werd nog één keer spannend. Kolping Boys scoorde de gelijkmaker. Daarna was het Alcmariatijd. Gijs scoorde 3-4 na een slimme pass van Abe en daarna was het weer twee keer Luc die op snelheid de verdediging klopte en beheerst te scoorde. Winnen bij Kolping Boys met 3-6 is echt heel erg goed.

A.s. Zaterdag de 19e spelen we om 09.00 thuis tegen Meervogels 31 E7 uit Akersloot. Om 08.30 verwacht ik jullie uiterlijk op het complex.

Denken jullie ook nog even aan de penaltybokaal. Probeer zo veel mogelijk mensen te vinden die jullie willen sponsoren voor de penalty’s die jullie binnenkort gaan nemen. Komende zaterdag moet het formulier bij mij worden ingeleverd.