D1 verliest van Flamingo's
Categorie: C1

D1 verloor zaterdag kansloos van Flamingo’s, 6-2. Na de winterstop zijn de mannen van de D1 een beetje de weg kwijt. Het lukt maar niet om te gaan voetballen. Het lijkt wel of de jongens bang zijn om fouten te maken, waardoor er niet vrijuit gevoetbald wordt en de jongens niet laten zien hoe goed ze kunnen voetballen.

Vanaf het eerste fluitsignaal waren de bedoelingen van Flamingo’s duidelijk. De voorgaande twee wedstrijden eindigden in een winst partij voor Alcmaria en een gelijkspel. Dat zat er nu geen moment in.

De ruststand van 3-0 was dan ook zeker niet geflatteerd. Michiel wist nog enkele zekere goals uit zijn doel te ranselen. Na de thee stond er een beter Alcmaria, dat iets beter grip op de wedstrijd kreeg, maar nooit kans had om de opgelopen schade in de eerste helft goed te maken.

Twee goals van Sverre bracht wel een wat beter gezicht op het scorebord, maar vooral de vele gemiste kansen in de tweede helft vielen op. Wel 5 keer kregen de mannen van de D1 een kans vrij voor de keeper, maar de ballen gingen er weer niet in.

Flamingo’s wonnen terecht en de D1 moet eens gaan kijken om het vertrouwen in eigen kunnen ergens terug te vinden. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Vitesse’22 zal weer een heel zware pot worden.