Alcmaria MP2 soepel voorbij De Rijp MP1
Categorie: MP2

Vandaag al weer onze vijfde thuiswedstrijd na de winterstop tegen de Rijp MP1.

We startte met 9 spelers na de ziekmelding van Dean en 2 teams. Team 1 met Quinten, Luc, Teun, Fabian en Jordy en Team 2 met Jane, Mike, Kay en Ruben. Al gauw bleek dat Alcmaria MP2  voor de Rijp een stapje te hoog was. Waar onze jongens en dame een goede tweede seizoenshelft hebben met veel progressie in het spel, speelde de Rijp op een kluitje en was er geen positiespel. Hiervan werd geprofiteerd door Alcmaria en doelpunten bleven ook niet uit.  Kay kwam keer op keer vrij voor de goal en waar hij in de eerste 5 minuten nog miste waren de andere goals van topklasse. Ook Jane en Mike lieten zich gelden waar Jane met een geweldige schaar de tegenstander het nakijken gaf en Ruben vrij voor de goal speelde. Luc en Teun lieten zich ook keer op keer zien in goed spel en Fabian kon hieruit in scorende positie worden gezet. En als altijd zijn Quinten en Jordy daar waar de tegenstander denkt te kunnen door breken de bal pakken en scoren.  Met standen voor rust van 11-0 en 5-1 en na rust van 5-3 en 11-0 komen we tot een totaal eindstand van 32-4. Met vandaag  “man of the match” Kay Groot en “lady of the match “ Jane Bruin na een prachtige schaar.

Volgende week wacht ons thuis Jong Holland en hopen we weer op een mooie wedstrijd.