Alcmaria MP2 zetten winnende reeks voort.
Categorie: MP2

Vandaag thuis tegen de MP van Uitgeest, het weer was ons vanmorgen nog gunstig gestemd en de missende spelers Jane, Fabian en Max werden vervangen door Camiel, Sil en Dinand van de MP1 en met 10 Mini's starten wij de wedstrijden.

Na vorige week hebben de jongens de flow te pakken maar op het veld moet het toch wel even gebeuren. Team 1 met Luc, Sil. Dean. Quinten en Teun kwamen wat lastig op gang en stonden al snel 0-1 achter, echter na coachende woorden van Quinten's vader kwam de 1-1 al snel door een fraai doelpunt van Luc. Echter het mooiste doelpunt kwam onverwachts van de voet van Quinten die de bal na een prachtige hoekschop van Luc in 1 keer in het doel legde. Daarvoor was Luuk ook al bijna gelukkig met een doelpunt door een hoekschop in 1 keer op de tweede paal te leggen. Team 1 ging met 5-2 rusten.

Team 2 met Camiel, Ruben, Kay, Jordy en Dinand gingen met 8-2 rusten door fraaie doelpunten van Camiel en Kay na goede steek passes van Dinand, Ruben stond weer als vaste man achterin en zorgde samen met Jordy voor een goede verdediging, en een goede verdedigers kunnen ook scoren.

De tweede helft bood Uitgeest wat meer weerstand en zochten wat vaker de lange bal waaruit ook werd gescoord, maar de snelheid en goede spel van Dean die met goede passes van achteruit op Luc en Teun zorgden voor de volgende standen Team 1, 6-3 waar Teun nog wel dichtbij 7-3 was.  Team 2 eindigde te tweede helft met dubbele cijfers 10-3 door voldoende snelheid in het spel te leggen en Uitgeest te breken.

Dit geeft een totaal eindstand van 29-10 voor Alcmaria, prima gedaan mannen. En eerlijk is eerlijk "Man of de Match" team 1 is Luuk van Stijn en "Man of the Match" team 2 is Camiel Althuisius.