Alcmaria Victrix E4 spannend tot het eind tegen de koploper
Categorie: E4

We kwamen vrij snel achter omdat de tegenstander niet voor niks koploper is.

Daarna stond de verdediging met Mees2 en Ingmar goed en werd het jagen op de aansluitingstreffer. Zo werd het 1-1 door Patrick en 2-3 door Tommy. Tijdens de 1e helft was het prachtig om te zien dat we veel kansen creëerde door goed samen te spelen. Mees werd jammer genoeg afgestopt na een goede rush vanaf eigen helft, een kopbal van Tommy uit een corner van Mees2 telde ik eigenlijk al maar helaas. Ook Patrick kreeg nog een goede kans na een goede aanvals opzet vanaf onze verdediging tot en met onze voorhoede. Ondertussen ramde Sam de nodige ballen uit ons eigen doel waardoor de kans om gelijk te maken in de lucht hing maar de rust kwam iets te vroeg waardoor we gingen rusten met 3-5 door weer een goal van Patrick.

Ijskoud en kletsnat werd het in de 2e helft 3-7, waarna Ingmar prachtig de 4-7 maakte.

Door goed storend werk op het middenveld van Misha en goed verdedigen van Sam kregen onze aanvallers Mees en Tommy door hard te werken het toch weer voor elkaar om kansen te creëren. Ingmar zorgde ook nog voor de 5-8.

Een heel goede wedstrijd van dit nog jonge team.

Volgende week spelen we uit tegen hetzelfde team dus een kans op revanche.