C1 wint bij Jong Holland
Categorie: C1

C1 wint in een goede wedstrijd van Jong Holland met 2-1 en revancheert zich voor de wedstrijd van vorige week. Zonder de nog altijd geblesseerde Rick en Thijs, maar met de “geleende” Sverre uit de D1 speelde de C1 gisteren tegen een team waar dit jaar al twee keer van verloren werd.

Toch was vanaf het begin duidelijk dat het zaterdag anders zou gaan. Klappertandende ouders langs de kant zagen een C1 dat goed voetbalde en Jong Holland haar wil oplegde. Goede kansen in overvloed, 4 x vrij voor de keeper, maar niet scoren dan kent u de gouden voetbal regel al… En, dat gebeurde ook. Een uitval en de stand was ondanks de goed keepende Joost, 1-0

Tijdens de rust waren de reacties in de kantine van de Jong Hollandianen dan ook verbaasd dat de stand op 1-0 stond vanuit de kantine had men het idee dat Alcmaria ver voor stond. In de tweede helft en de wind mee ging het nog een stukje beter. Onder aanvoering van Sverre werd de aanval gekozen en al snel werd de gelijkmaker gemaakt door Maximo. Tien minuten voor tijd was het weer raak. Een rebound werd door Daniel goed ingeschoten, 1-2. Hierna voetbalde Alcmaria de wedstrijd goed uit en behaalde een goede en zeer verdiende overwinning.

Mannen gisteren hebben jullie laten zien wat jullie kunnen en dat biedt perspectieven voor de tweede seizoenshelft.