C1 verliest met name van zich zelf
Categorie: C1

Was het de wind? Het schoofeest de avond ervoor? Geen idee, maar na een goede start tegen Limmen en een mooie goal van Dorus die de 1-0 op het bord brachtging het niet helemaal vanzelf meer.

De eerste helft was goed en de rust werd bereikt met een 1-2 achterstand. Na de pauze was het volledig openhuis. En dat was jammer want hier hoefden we niet van te verliezen.

Uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met een 1-6 nederlaag, tegen een tegenstander waar we in het verleden al van hadden gewonnen.

Mannen allemaal trainen van de week en volgende week je beste beentje voorzetten, want winnen is veel leuker als verliezen!

Volgende week de uitwedstrijd tegen Jong Holland, daar werd de eerste wedstrijd ook uit verloren met 1-2, maar was toen niet nodig. Zorg ervoor dat jullie je zelf revancheren volgende week.