E3 speelt KSV na de rust van de mat
Categorie: E3

Op een modderig B-veld hebben de mannen van Alcmaria E3 KSV E10 weggespeeld. Vooral na rust was er geen houden meer aan voor de voetballers uit ’t Kruis. Omdat Dylan en Stijn niet konden meespelen, was E3 deze week aangevuld met drie spelers uit een ander team; Mees, Nick en Mohammed.

Alcmaria Victrix startte goed. Mees scoorde snel twee keer en was ongrijpbaar voor de verdediging van KSV. Daarna kwam KSV beter in het spel en moesten Ferdi en Richard stevig aan de slag in de verdediging. Omdat Alcmaria iets te enthousiast was over de voorsprong en het middenveld het verdedigen even liet zitten, was het kort daarna alweer 2-2. Jammer, voorsprong weg.

Toen iedereen weer wakker was en het overspelen beter ging, pakten we de draad weer op. Mohammed scoorde 3-2 en Abe 4-2 na een mooie voorzet van Mees.

Goed keeperswerk van Nick en stijlvol verdedigen van Gijs en Ahmed maakte KSV duidelijk dat er ook na de rust weinig te halen viel in Alkmaar, zaterdagmiddag. Toen Luuk en Mees weer begonnen te scoren was het snel bekeken. Luuk 5-2 en 9-2, Mees 6-2, 7-2 en 8-2. Na 9-3 van KSV mocht Abe het tiental vol maken met zijn tweede goal. Uiteindelijk werd het nog 10-4, maar de overwinning was binnen.

Jammer genoeg hebben we met te weinig spelers de overwinning na afloop gevierd in de kantine. De traktatie smaakte er niet minder om. Ik zag er ook nog een paar onder de modder naar huis gaan. Volgende week lekker douchen na de wedstrijd.

Komende zaterdag spelen we uit tegen SVW E 13. Van die club verloren we verleden week nog met dikke cijfers. Mees gaat zijn doelpunten weer voor zijn eigen team maken. Dat moeten we dus weer zelf doen, maar het gaat zeker lukken. We gaan er eens goed op trainen deze week. De wedstrijd begint om 11.30 uur dus graag uiterlijk om half 11 bij Alcmaria aanwezig zijn.