D1 met beide benen op de grond na verlies tegen Meervogels
Categorie: D1

D1 speelde gisteren voor de beker thuis tegen Meervogels en staat weer met beide benen op de grond na het 1-5 verlies.

Vrijdag avond nog geoefend tegen MOC en gewonnen werd het zaterdag een stuk minder. Meervogels een goede ploeg die al een tijdje bij elkaar speelt, zette vanaf de aftrap de D1 onder druk. Het leek erop dat de mannen van de D1 nog niet wakker waren en scoorde Meervogels al na 2 minuten. Hierna waren de mannen wel wakker en werd het een echte wedstrijd zonder veel kansen.

De ruststand was dan ook 0-1. Na de thee probeerde de Mannen van de D1 wel om druk te zetten, maar het leek wel of de wil, motivatie en het vermogen ontbrak. Na 10 minuten in de 2e helft viel de 0-2 en was het boek dicht. Vlak hierna vielen snel de 0-3 en 0-4. Alcmaria scoorde nog wel de ere treffer, maar vlak voor tijd kwam de eindstand 1-5 op het scorebord.

We hoppen dat de mannen weer met beide benen op de grond staan en zich realiseren dat ze volgende week kampioen kunnen worden, maar dan zal er met meer inzet en beleving moeten worden gespeeld.