Een prima veldje,een evenzo winters weertje en 12 spelers die er vandaag enorm veel zin in hadden waren de ingredienten die bij een mooie pot voetbal horen.

Pieter had met zijn opstelling duidelijk rekening gehouden met de stijgende lijn van voorgaande weken.

Helaas kon (leider ) Michel vandaag de honeurs als leider vanwege ziekte niet waarnemen.

Maar de C2 heeft gelukkig 2 leiders en dat probleeem was dus snel getackeld.

De warming-up zag er minder scherp uit als die van vorige week ,zou dit wat te maken hebben met het strijdplan?

Direct na de aftrap bleek duidelijk dat wij vandaag de tegenstander wilde overdonderen.

Messcherp ( maar fair ) werden de duels aangegaan en gewonnen en er werd een prima positiespel te voorschijn getoverd.

Het resulteerde dan ook al snel in een aantal mooie kansen.

Een goal kon en mocht dan ook niet uitblijven.Mede door drie goals van Daniel stond er een ruststand van 3-0 op het bord.

Drie goals in een helft = een originele hatrick

Zouden jullie vandaag dan echt de allereerste overwinning van het seizoen pakken?

In de rust gaf Pieter aan dat we op de goede weg waren en dat we het veld niet te lang moesten laten worden.

De tweede helft een beetje een slap begin waardoor Winkel bijna een tegen goal kon scoren.

Gelukkig voor ons gebeurde dat niet.

Het spel golfde op en neer en mooie kansen werden gemist.

Soms kun je een ander die er beter voorstaat de bal geven.

Toch was het tien minuten voor tijd dat Winkel loon naar werken kreeg.

3-1, zou het nog spannend worden?

coach Pieter vertoonde toch wat nerveuze trekjes en assistent scheidsrechter Stan zwaaide ook af en toe de verkeerde kant op.

Gelukkig bleven de spelers wel aan de koele kant en sleepten de 1e overwinning van het seizoen over de streep.

KLASSE,KLASSE,KLASSE,KLASSE,KLASSE MANNEN.

In de kleedkamer had de Sint ook voor C2 een rijm met een presentje achter gelaten.

Dubbel feest vandaag en dat gevoel nemen we weer mee naar de volgende wedstrijd.