D1 wint weer en blijft op titelkoers
Categorie: D1

D1 speelde zaterdag thuis tegen reiger Boys D2. Vooraf, kijkend op de ranglijst, zou dit geen probleem wedstrijd moeten, zijn. Gezien de instelling van de mannen voor de wedstrijd zou dit evenwel toch wel een lastig kunnen worden.

De mannen waren meer bezig met de wedstrijd voor over 2 weken tegen Alkmaarsche Boys, waarin ze “kampioen” zouden worden, als met deze wedstrijd, want “die gingen ze toch weel winnen. Dat viel in de eerste helft even vies tegen.

Binnen 1 minuut stand het al 1-0 voor Alcmaria en ging de concentratie gelijk helemaal weg. Het was dan ook niet verwonderlijk dat het binnen enkele minuten 1-1 stond. Ook na de 2-1 was het weer binnen enkele minuten gelijk. Gelukkig werd de concentratie daarna wel opgepakt door de mannen van de D1 en werd de wedstrijd uiteindelijk afgesloten met een wel terechte 6-2 overwinning.

Maar als de mannen echt kampioen willen worden zullen ze zich wel moeten blijven concentreren en van wedstrijd naar wedstrijd leven en niet 2 weken vooruit kijken. Volgende week vrijdag is er een oefenwedstrijd op vrijdagavond tegen MOC en zaterdag de bekerwedstrijd thuis tegen Meervogels. Eerst deze wedstrijden weer en dan kijken we welk verder.