Categorie: F2

Op een mooie herfstachtige zaterdagmorgen mochten we vandaag aantreden tegen LSVV F3 uit Langedijk.

De coach van de tegenstander was niemand minder dan Danny Hesp.

Zonder Jesse P vandaag mochten we onze kunsten op het mooie kunstgrasveld vertonen.

De start was voorzichtig, we probeerden te combineren maar dat bleek door de druk van de tegenstander toch een beetje lastig.

Drukte alom voor de goal van Sem.

Helaas bouwde de tegenstander de score uit naar 5-0.

Waren we nu al verslagen?, Nou mooi niet.

Uit een mooie aanval scoorde Sam de 5-1.

De mannen van de F2 kregen ineens vleugels en ook kansen. Na een mooi opgezette aanval en een splijtende pass van Bink naar Sam, die zijn 2e goal van de dag scoorde met een fantastische pegel. 5-2

Gelukkig voor LSVV was het rust want wij waren niet meer te stoppen.

We zouden zo hadden we afgesproken om vandaag zeker 3 doelpunten te maken.

Zou dat gaan lukken?

De tweede helft stormde wij er weer op los, jammer maar de goal viel aan de andere kant.

6-2 ,maar nog waren we niet verslagen.

Jesse scoorde fraai 6-3, LSVV stond op omvallen  en weer was het Jesse die 6-4 scoorde.

Wij voerde de druk nog meer op en de goal kon niet uitblijven.

Hij viel maar helaas voor ons aan de verkeerde kant.

Eindstand 7-4.

Positief de tweede helft hebben we gelijk gespeeld en totaal 4 doelpunten gemaakt.

Mannen , ik ben weer apetrots op jullie een prestatie die er weer mocht zijn.

er stond ons in de kleedkamer nog een verassing te wachten, Sint & Piet hadden wat lekkers en een mooie rijm voor jullie achtergelaten.