D3 verslaat de koploper
Categorie: D3
Afgelopen zaterdag stond voor de D3 de thuiswedstrijd tegen Duinrand D3 op het programma. Het beloofde een zware wedstrijd te worden aangezien de club uit Schoorl bovenaan in de poule staat. De bezoekers begonnen inderdaad sterk en wisten uit een vrije trap te scoren. De koppies gingen echter zeker niet hangen bij de mannen van de D3 en deze vechtlust werd nog voor de rust beloond met een gelijkmaker, toen Mark een vrije trap knap wist in te schieten. Daarmee werd tevens duidelijk dat er meer in zat voor Alcmaria. In de tweede helft lukte het Jesse in het strafschopgebied een hoge bal door te schieten waardoor de mannen van de D3 op voorsprong kwamen. Een hele spannende laatste tien minuten volgden, waarin Alcmaria puur op wilskracht verdere tegentreffers wist te voorkomen: 2 - 1 winst, een prachtig resultaat en een groot compliment voor de inzet van alle spelers!