algemeen nieuws

Oefenwedstrijden Honk- & Softbal
Categorie: Algemeen

Dames 1 kon afgelopen zaterdag wel spelen tegen Pirates, het werden 2 simpele overwiningen temeer omdat de Amerikaanse werpster van Pirates Brittany Matthews zich verstapte bij het honklopen en verder langs de kant moest toekijken.

De topsport softbal junioren en aspiranten speelden ook tegen Pirates, 2 x winst voor de junioren en gedeeld voor de aspiranten.

Heren 1 was op reis naar Belgie, op zaterdag een tussenstop bij Jeka, na een 8 - 0 voorsprong werd er driftig gewisseld en werd de eer aan Jeka gelaten, 15 - 11.
Daarna het hotel opzoeken en dine and wine. De wine liep voor sommige heren nogal uit, 6 uur het bed in en dan nog een uurtje tekort vanwege de zomertijd, maar ook Breda heeft een bruisend nachtleven.
Zondag rond 13.00 uur stond het hele spul gereed bij Brasschaat Braves, de accomodatie waar Brasschaat op speelt zou hier in de 4e klasse nieteens goedgekeurd worden, maar het is Belgie, allez mennekes om 15.00 uur spelen. Aanvallend was Brasschaat wel in orde, na 2 innings 9 - 1 achter met een bom van Sergio Koelemij. Uiteindelijk stond er een 12 - 9 nederlaag in de boeken en werd er zowaar weer een KFC in Breda getraceerd die uiteraard weer bezocht werd. Rond 22.00 werd een weekeinde weer afgesloten.

Vrijdag avond had the Bears zich vergist in HSB, men dacht het oude lullen team (HSB2)
te treffen maar de hongerige heren 1 stonden ingeroosterd om Fred Toepoel en kompanen te bestrijden, na 0 - 2 werd het iets van 17 - 2 met de nodige bommen.
De oude lullen hadden maandagavond het een tijdje lastig met Urbanus maar na wat punten
uitgewisseld te hebben, liepen de laatste slagbeuerten als gesmeerd 24 - 12.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route