algemeen nieuws

Vince scoort van 80 meter en de B1 wint met 1-0
Categorie: Wedstrijdverslagen Voetbal

Nadat ze een week of 2 terug op een donderdag avond verloren hadden uit tegen Duinrand S B1  met 5-1 was het nu op een mooie zaterdag de thuis wedstrijd tegen Duinrand S B1. De ploeg stond onder leiding van  Paul en in de wedstrijd bespreking was het nu of nooit . Het idee om zeer compact te gaan spelen was een uitdaging voor het team. Met de vele blessures was het  ook nog puzzelen om dit team compleet te maken. Vandaag stond ook ons talent Vince op doel . Achterin de vertrouwde namen  van Wouter, Brian,Milan en ook het zou ook mooi zijn om het achter dicht te houden.

 

Duinrand S nam het heft in handen en er ontstond een mooie strijd op het veld . Je kon zien dat Paul erg duidelijk was geweest want er werd goed compact gespeeld. Kleine speldenprikjes van Duinrand S werden in de kiem gesmoord door de verdediging. Mark op de half positie had de vrijheid om meer te lopen en Cas ploeterde op het midden om elke aanval tegen te houden dat in zijn buurt kwam.

Kansen waren er  ook voor Alcmaria maar de grote keeper van Duinrand S was super en kon elk gevaar wegwerken. Het was een sportieve strijd en alleen jammer dat het meegekomen publiek van zich liet horen op een minder leuke wijze. Vooral de goedleidende scheidsrechter  was het mikpunt van deze supporters . De wedstrijd verliep goed tot aan de rust met kansen over en weer.

Na de rust werd de druk opgevoerd door Duinrand S. Vince kreeg meer werk te doen op het doel maar het gevaar was niet mega. Nikki kwam erin en zorgde met zijn rushes voor gevaar in de defensie van Duinrand S. Kevin en Ruben waren scherp en Laurens bikkelde .

Lance wist vele malen de bal te veroveren  van zijn directe tegenstander en de tijd begon te dringen. Na een kwartier werd de bal in de handen van Vince geschoten en die trapte de bal diep. Zo diep dat de bal door de wind verder en verder werd geblazen. In de 16 van Duinrand S  maakte hun keeper een fout waardoor de bal over hem heen in het doel verdween. 1-0!!!!!!! . Wat een goal. Heel Alcmaria ontplofte van blijdschap en Vince werd bedolven door zijn mede spelers.

 

 

Publiek van Duinrand S werd grimmiger  en nadat de scheidsrechter de coach met rood van het veld stuurde was het Alcmaria die compact bleef spelen tot het einde aan toe en werd er nog lang nagesproken over dat wonderschone doelpunt. Zo zie je maar heren. Goed luisteren en je taken uitvoeren. Dan komen de punten wel.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route