C1 wint van Hugo Boys 5-0
Categorie: Wedstrijdverslagen Voetbal

Door een onverwachte actie van de KNVB speelde de C1 niet uit bij Berdos, maar Thuis tegen Hugo Boys. De KNVB heeft deze week in al haar wijsheid besloten om twee teams toe te voegen aan de competitie. Hierdoor is het hele programma gewijzigd. En zal de C1 een programma moeten voetballen waar de profs niet aan denken om te doen. 8 wedstrijden in 3 weken, met ook wedstrijden op de woensdag.

Mike scoort de 3-0

C1 revancheerde zich gisteren van het onnodige verlies van vorige week tegen Jong Holland. Zaterdag werd er weer als een team gespeeld en dat had gelijk zijn resultaat. Hugo Boys kwam er nooit echt aan te pas. Halverwege de eerste helft, toen de regen met bakken uit de lucht kwam, scoorde Housing met een mooi schot de 1-0.

Joost is de baas in het strafschopgebied

Dat de score in de eerste helft niet opliep lag aan het feit dat we in sommige situaties nog problemen hebben met scoren, maar wanneer je zo blijft voetballen komt dat ook wel. Ruststand 1-0.

Binod, sterk aan de bal

Na de rust moesten we het doen zonder Nolan, want die moest eruit omdat hij met de B1 mee moest doen. Daar won hij overigens met 1-0 van de koploper en stond in de basis. Top Nolan.

De zondvloed boven de Egmonderhout.

De tweede helft begon wat stroef en Hugo Boys kreeg wat mogelijkheden, maar Joost hield heel bekwaam zijn doel schoon. In de counter scoorde Alcmaria nu wel. Kemal maakte de heel belangrijke 2-0. Hierna was de wedstrijd gespeeld en liep goals van Mike en nogmaals 2 keer Kemal uit naar een heel verdiende 5-0 overwinning.

Sterk spul die shirtjes

Zaterdag gaan we uit naar Egmondia, de vorige wedstrijd werd door C1 gewonnen. We kunnen nu een serie neerzetten, maar dan mag er geen onderschatting plaatsvinden mannen.