Alcmaria MB2 wint van een sterk Den Helder MB1 4-1
Categorie: Wedstrijdverslagen Voetbal

Het was de eerste thuis wedstrijd na de winterstop thuis en dus waren de messen geslepen voor deze match.  Den- Helder MB1 is een tegenstander van formaat en de meiden van de MB2 zouden echt alles uit de kast moeten halen om te winnen vandaag. Na een voor bespreking met Ron en de uitreiking van een mooi sport inloop jack was het goed om weer te voetballen voor deze talenten. Vorige week  al gewonnen van SRC MB1 dus het kan wel. De wedstrijd begon later en na de aftrap was het Alcmaria die het initiatief nam en vooruit wilde voetballen. Den Helder kreeg ook kansen maar Patricia was een sta in de weg en verdedigend stonden Renee,Dorien,Jamie-Lee  goed. De ruimte lag op het middenveld en onder leding van Katerina zochten we de helft van de tegenstander op. Het was na hard werken dat Melissa de bal voor haar voeten kreeg en met LINKS!!!!! de bal in het doel schoot. 1-0!!!!!!

Feest op het veld en feest aan de kant waarbij Valerie een hele grote grijns had. Nu was het de beurt aan Den –Helder die voor de rust kon profiteren van een beoordelingsfout achterin en de 1-1 was een feit. Een kleine domper maar het geloof was er en vooral na rust was het Alcmaria die de wedstrijd na zich toe trok. Met name Marleen en zeker ook Kim knokte flink en Kyra samen met Marissa , Danielle en Francis waren een sta in de weg voor Den-Helder.

Jessie onze jongste aanwinst wist met bewegingen de tegenstander telkens op het verkeerde been te zetten. Cansel  was niet te stoppen en het was Melissa die de op haar bekende manier van spelen zich zelf vrij speelde en de 2-1 kon scoren. Het gejuich was in heel Alkmaar te horen en toen Denise  ook de 3-1 scoorde was het helemaal feest. Tenslotte was de assist van de goed invallende Jessie genoeg voor Kim om te scoren en de einduitslag op 4-1 te brengen. Valerie en heel de MB2 op eigen kracht gewonnen. Klasse meiden en zeker een opsteker voor jullie. Top gedaan.