Het zit C1 niet mee bij Jong Holland
Categorie: Wedstrijdverslagen Voetbal

C1 moest na de goede wedstrijd van vorige week en de mooie overwinning op Egmondia zaterdag uit naar Jong Holland. Zonder Rik en Lennart, die andere verplichtingen hadden en zonder Bobby (geblesseerd) en Owen (….), maar met Cas erbij gingen we optimistisch naar Alkmaar centrum.

Kemal scoort de 1-1

Daar aangekomen mochten we in een heel vieze kleedkamer met nog meerdere teams ons omkleden. We starten de wedstrijd met een “bal” waar je eigenlijk je hond niet eens mee wil laten spelen, maar ja daar heeft iedereen last van.

Alcmaria speelde lang niet zo geconcentreerd als vorige week. Het was dan ook Jong Holland dat na balverlies op het middenveld naar de 0-1 counterde. Toch was Alcmaria voetballend beter en beloonde zichzelf met de gelijkmaker door Kemal. Weer een persoonlijke fout en weer balverlies deed Alcmaria de das om en Jong Holland bracht de stand op 2-1.

Alcmaria had nog makkelijk met een voorsprong de rust in kunnen gaan, ware het niet dat de scheidrechter de ene na de andere echte penalty over het hoofd zag. De tweede helft speelde Alcmaria beter, maar kwam niet meer door de Oranje muur die rond het strafschopgebied werd opgetrokken heen.

Hoe is het met deze jongen afgelopen?

Mede door het niet geven van de ten minste twee strafschoppen bleef de stand aan het einde gelijk aan die bij de rust en moesten onze mannen met een 2-1 nederlaag huiswaarts. Volgende week de uitwedstrijd Tegen Berdos. Meer concentratie, luisteren en doen wat de trainer zegt dan kunnen we die gewoon winnen. Allemaal trainen van de week en de afspraken nakomen. Joop bedankt weer voor het vlaggen. We hopen nog vaker een beroep op je te mogen doen.