algemeen nieuws

Alcmaria E1 - HSV E1: 3 - 8
Categorie: Wedstrijdverslagen Voetbal


Zaterdag 20 februari

Eindelijk weer een echte competitiewedstrijd. Geen afgelastingen, ons A-veld lag er tiptop bij en was zowaar weer €˜s volledig groen van kleur. Wel was het koud, maar daar was met goed voetbal en veel strijd wat aan te doen.

Helaas, helaas, de wedstrijd was nog niet begonnen of de sneeuw dwarrelde alweer naar beneden. Het groene veld was in no-time weer wit en onze jongens hadden zichtbaar problemen met het veld en het spel van de tegenstander.

Om kort te zijn: Onze tegenstander was niet zoveel beter, maar wel feller. Een aantal van de tegendoelpunten konden worden toegeschreven aan het ontbreken van concentratie. Onze verdedigers lieten €˜hun mannetje€™ net te veel vrij, en ingrijpen om de tegendoelpunten te voorkomen deden we vaak net niet doortastend genoeg.

Het wordt een eentonig verhaal, maar net als tegen Zeevogels hadden we de nederlaag volledig aan onszelf te danken. Dieptepunt was het begin van de tweede helft. Alcmaria stond nog maar met 6 man op het veld toen de scheids de wedstrijd weer startte. Gio was nog druk met de schoenveters en toen hij klaar was met vastsnoeren zag hij tot zijn verbazing dat HSV alweer had gescoord. Een slecht begin van de tweede helft.

Gelukkig leverde de weersomstandigheden nog wel een aantal mooie plaatjes op:


Het eerste doelpunt in de maak...


Bo in aktie!


Een lastig veld om op te voetballen...

Dank voor de mooie foto€™s Jacques!

Kop op jongens! Scherper trainen, meer concentratie en iets mannelijker voetballen en we gaan onze punten zeker pakken. Volgende week ontvangen we thuis Meervogels. Hopelijk pakken we dan de eerste punten€¦

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route