algemeen nieuws

Alcmaria MB1 uitgebekerd tegen Reigerboys MB1 1-0
Categorie: MA1

Na weken van uitstel was vandaag de wedstrijd  inde beker tegen Reigerboys MB1. Beide teams niet compleet  en aangevuld met  MB2 speelsters We speelde op een bijveld en de wind was flink.Nu waren wij aangevuld met katerina,Dorien en Melissa.Na de aftrap was het zeer onrustig op het veld en moesten beide teams flink aan de bak.Dat er spanning in het veld was wisten we maar daarom heen zeker ook. Gezonde spanning.

De scheidsrechter liet duidelijk merken dat hij er was en had vreemde  beslissingen. De eerste kansen waren voor Reigerboys maar Teo was goed in vorm. Keer na keer pakte zij de bal klem. Kansen waren er ook voor Alcmaria en zo golfde het spel over en weer.Katerina  stond als voorstopper haar mannetje tot ze met een blessure moest uitvallen. Cathy speelde  als laatste man heel sterk en greep telkens weer goed in.

De kansen waren tot aan de rust gelijk en we waren gelijkwaardig . Na de rust was de wedstrijd weer in evenwicht ,Robin kreeg 1 op 1 de mogelijkheid  om te scoren maar dat lukte niet en Teo hield met mooie reddingen haar doel schoon.Denise en Demi werkte zich uit de naad en Chantal,Mayra en Kim samen met Lotte,Sanne waren een plaag. Kim werd nog even in de 16 door 2 speelsters neergehaald maar de scheids zag dat niet....Vogelpoep op zijn bril denk ik.Hij heeft het wel gezien maar vlak voor tijd moet je wel een echte vent wezen om dan voor een penaty te fluiten tegen je eigen club!!!! Deze wedstrijd al 2x een overtreding die niet meer dan heeeeeeel duidelijk was niet geven is zeker niet goed te noemen.

De wedstrijd eindigde in 0-0 en nu waren het penalties volgens de regelementen. De Scheids en zelfs heel Reigerboys wisten dat niet en uiteindelijk werd het verlengen. De vermoeidheid sloeg toe bij beide teams en iedereen moest heel diep gaan vandaag weer.Het was in de 2de verlenging dat een schot via een been richting het doel ging om Teo heen en Demi kon de bal niet meer wegwerken de jawel de bal rolde het doel in...1-0  Reigerboys en zij speelde dit uit tot het eide waarbij Robin nog een mooie kans kreeg maar niet de kracht meer had om de bal hard te schieten.
Zeer veel onvrede over deze scheidsrechter in het algemeen maar zeker vandaag voor iedereen die Alcmaria een warm hart toe wenst.


Goed de Beker is over en nu maar de competitie weer in.
Dirk en Henri bedankt weer en zeker ook de ouders die er bij waren weer vandaag .

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route