C1 verliest bij Koedijk, maar speelt heel goed
Categorie: Wedstrijdverslagen Voetbal

Na een lange periode van niet voetballen was het dan eindelijk weer zover. Helaas waren er enkele die blijkbaar nog in hun winterslaag zitten en dus niet aanwezig waren. Binod was er wel maar bleek te ziek om te kunnen spelen. Met twaalf man naar Koedijk.

Alcmaria speelde een perfecte eerste helft. Goed geconcentreerd, en als team voetballend werd Koedijk bestreden. Alcmaria kreeg zelfs nog de beste kansen. Voor de winterstop werd het nog 12-0 voor Koedijk. In de rust was iedereen het er over eens doorgaan en als het kan nog een tandje bijzetten.

Ook in de tweede helft bleef Alcmaria goed voetballen. één ongelukkig moment leidde de 1-0 in. Hierna waren de mannen even van slag en binnen 5 minuten stond het 3-0. Iedereen wilde zo graag de achterstand goed maken, dat iedereen ook uit hun positie begon te lopen. Gelukkig herstelde dit en begon Alcmaria weer te voetballen. Ondanks dat het ook nog 4-0 werd, op zoek naar een goal werd er uiteraard achterin wat meer ruimte weggegeven, had vanaf nu Alcmaria het betere van het spel.

Kemmel zorgde met een werkelijk prachtige goal voor de 4-1 eindstand. Bet een beetje geluk had Alcmaria nog meer kunnen scoren, maar geluk was niet aan onze zijde. De paal en lat stonden meer doelpunten in de weg.

Ik vind dat jullie een prima partij op de mat hebben gelegd. Dit biest zeker hoop voor de tweede competitie helft. Wanneer jullie bereid zijn zo hard te werken als afgelopen zaterdag en zo geconcentreerd blijven spelen, ben ik er van overtuigd dat we nog veel punten gaan pakken